Blog

Valparna 52 dagar 2015-07-04

Nu har alla valpar varit till veterinären och blivit chipmärkta samt ögonlysta. Det gick alldeles utmärkt med allihop och alla fick ögonen utan anmärkning. Det var väldigt skönt. På onsdag den 8 juli kommer de bli veterinärbesiktade och vaccinerade.

Vi har också fått besök av en signalsäker och lugn kelpiehane, Fix. Det gick bra för allihop. De tyckte det var spännande att få träffa en annan hund.

Hettan har varit överväldigande de sista dagarna. Det har gällt att försöka få så svalt som möjligt. Vatten är nyckeln till litet svalka. Samt förstås skugga. Vi har haft vattenspridare och baljor med vatten ute. Flytleksaker i baljorna. Det har dom gillat!

Trots hettan har vi ändå varit på besök i två zooaffärer i närområdet häromkring de sista dagarna. Det gick väldigt bra och alla valpar tyckte det var roligt att få nosa omkring i godisaffärerna! De träffade också en del snälla människor som gav dom godis Ler Mycket populärt! 

Foton kommer från de två sista dagarna. Det är svårt att hinna med, den mesta tiden går åt till att ta hand om valparna och de andra hundarna! 

Nästan varje dag har vi haft besök och det uppskattar verkligen valparna. De älskar när det kommer folk {#smileys123.tonqueout}

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Karin Edin | Svar 06.07.2015 12:33

Blir så glad att se hur ni aktiverar och miljötränar de små, kram, kram!!!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 18:03

söta jamy

...
08.07 | 03:35

Hej, Vi är en familj som är intresserade av en valp. Er senaste kull ser fantastisk ut. Är alla redan tingade eller finns några kvar?
Vänliga hälsningar Jill

...
06.07 | 12:33

Blir så glad att se hur ni aktiverar och miljötränar de små, kram, kram!!!

...
02.07 | 23:15

Nawww vilka sötnosar!

...
Du gillar den här sidan