Blog

Nu har alla valpar flyttat! - 13 augusti 2013

Ja allt har sitt slut och nu har alla valpar flyttat! Det har blivit väldigt tomt men är samtidigt skönt att det faktiskt existerar annat i världen, vilket det faktiskt inte har gjort de sista tre veckorna. Då har all tid gått åt till valparna. Vi är också mycket måna om att de ska få vad de behöver av stimulans och annat.

Efter veterinärbesiktningen var det en valp som blev dålig i magen och en annan som fick urinvägsinfektion. Inte riktigt vad vi räknat med. Vi hade tänkt att åka på vidare upptåg med valparna. Det var tur att vi gjorde de utflykter vi gjorde med valparna medans vi kunde! De behöver verkligen komma ut litet innan vidare flytt ut i världen, tycker vi. Det räcker inte med att bara vara hemma i "valphagen" och att det kommer folk hit. Nu har vi i alla fall tagit promenader med valparna även fast vi inte kunnat åka iväg något.

Den som först flyttade var Cherry som numera ska heta Chili! Hon flyttade på tisdagen den 6 augusti.

Därefter flyttade Flare och Blaze på onsdagen den 7 augusti. Flare ska kallas Bubbel och Blaze ska fortsätta heta Blaze!

Svårast att skiljas för mig var det på torsdagen den 8 augusti med de sista, det kändes inte roligt längre om man säger så. Det var sorgligt. Först ut var Bliss som ska heta Cinnamon hädanefter och kallas Cinna! Sist ut var Sugar som ska heta Solei! Med Sugar gjorde jag en sista utflykt till en zooaffär när Bliss åkt iväg. Det är ju så himla roligt!

Alla har fått fina namn och framför allt kommit till väldigt bra hem, vilket känns otroligt bra. Det är det som gör att man kan skiljas från valparna tycker jag, att man vet att dom får det bra. Annars skulle det inte gå.

Lycka till allihop!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 18:03

söta jamy

...
08.07 | 03:35

Hej, Vi är en familj som är intresserade av en valp. Er senaste kull ser fantastisk ut. Är alla redan tingade eller finns några kvar?
Vänliga hälsningar Jill

...
06.07 | 12:33

Blir så glad att se hur ni aktiverar och miljötränar de små, kram, kram!!!

...
02.07 | 23:15

Nawww vilka sötnosar!

...
Du gillar den här sidan