Blog

Valprapport! - 54 dagar

Ja nu är det verkligen nedräkning här. Små ska bli stora.

Häromdagen hade vi besök av en snäll kelpietik, Beauty. Det tyckte valparna var väldigt spännande. En helt ny upplevelse för valparna.

Igår var vi då till veterinären i Västerås. Det var ju inte nästgårds direkt men eftersom veterinärerna som ögonlyser i Stockholmsregionen valt att ta semester så blev vi tvungna att åka så långt. Ditvägen ska vi inte tala om, det var pip och annat... Men väl där så gick allt jättebra som skönt var. Valparna fick beröm av veterinären som sa att dom satt som ljus vid ögonlysningen och även vid valpbesiktning, chipmärkning och vaccinering fick dom lovord för att dom var så tåligaLer. Det var roligt. Det bästa av allt var ändå att dom gick igenom utan anmärkning och att ögonlysningen var ua. Även hemvägen gick väldigt bra, dom var väl trötta då dom små liven...!

Idag har vi tagit någon liten "promenad" med varje valp för sig och det är väldigt uppskattat.  Och sedan har det lekts så det står härliga till. "Ruinstaden" är populär vill jag lova! Dvs så fort som solen inte steker så mycket längre. När solen ligger på blir valparna väldigt "trötta".

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.10 | 18:03

söta jamy

...
08.07 | 03:35

Hej, Vi är en familj som är intresserade av en valp. Er senaste kull ser fantastisk ut. Är alla redan tingade eller finns några kvar?
Vänliga hälsningar Jill

...
06.07 | 12:33

Blir så glad att se hur ni aktiverar och miljötränar de små, kram, kram!!!

...
02.07 | 23:15

Nawww vilka sötnosar!

...
Du gillar den här sidan