Blog

Nu har alla valpar varit till veterinären och blivit chipmärkta samt ögonlysta. Det gick alldeles utmärkt med allihop och alla fick ögonen utan anmärkning. Det var väldigt skönt. På onsdag den 8 juli kommer de bli veterinärbesiktade och vaccinerade.

Vi har också fått besök av en signalsäker och lugn kelpiehane, Fix. Det gick bra för allihop. De tyckte det var spännande att få träffa en annan hund.

Hettan har varit överväldigande de sista dagarna. Det har gällt att försöka få så svalt som möjligt. Vatten är nyckeln till litet svalka. Samt förstås skugga. Vi har haft vattenspridare och baljor med vatten ute. Flytleksaker i baljorna. Det har dom gillat!

Trots hettan har vi ändå varit på besök i två zooaffärer i närområdet häromkring de sista dagarna. Det gick väldigt bra och alla valpar tyckte det var roligt att få nosa omkring i godisaffärerna! De träffade också en del snälla människor som gav dom godis Ler Mycket populärt! 

Foton kommer från de två sista dagarna. Det är svårt att hinna med, den mesta tiden går åt till att ta hand om valparna och de andra hundarna! 

Nästan varje dag har vi haft besök och det uppskattar verkligen valparna. De älskar när det kommer folk {#smileys123.tonqueout}

Idag har vi varit och besökt vår dotter med valparna. Det gick jättebra. Sedan några dagar tillbaka går vi också små promenader med valparna - en i taget. 

Valparna är helt bedårande. De har blivit snabba och leker så det står härliga till Ler

Stoppa tiden - nu går det alldeles för fort!!! Valparna börjar bli så stora och det känns som att vi inte hinner med hur fort det går. Snart är det dags för flytt....Ledsen

Dom är så underbara hela bunten - en väldigt fin kull.

Nu har valparna hunnit bli fem veckor och det är full fart vill jag lova 

Idag har vi vägt valparna:

Cayenne väger nu 2660 gram

Savina 2880 gram

Inca 3180 gram

Jamy 2860 gram

och slutligen Jim - den största! 3320 gram.

Dessutom har de blivit avmaskade för andra gången. Det gick jättebra.

Tiden går fort - valparna börjar bli stora. De har börjat äta valpmat från när de var tre veckor. Igår hade vi besök av hela släkten med två barn 9 månader och 9 år gamla. Det gick hur bra som helst med valparna. De var ute för första gången på tomten i hagen. De har varit ute på verandan innan dess och det gått mycket bra. Barnskrik etc bekom dem inte.

Idag har vi haft besök tre gånger om! Det har gått väldigt bra med alla valpar. Det var en flicka här som var överförtjust i dem och det gick galant Ler. Så skönt!

Senaste kommentarer

26.10 | 18:03

söta jamy

...
08.07 | 03:35

Hej, Vi är en familj som är intresserade av en valp. Er senaste kull ser fantastisk ut. Är alla redan tingade eller finns några kvar?
Vänliga hälsningar Jill

...
06.07 | 12:33

Blir så glad att se hur ni aktiverar och miljötränar de små, kram, kram!!!

...
02.07 | 23:15

Nawww vilka sötnosar!

...